Info vedr. afhentning

NU KAN DU KØBE KLUBTØJ FRA KØBENHAVN KARATEKLUB VIA KLUBMODUL!

Der er åbnet for salg af vore lækre hættetrøjer, tasker og t-shirts med klubbens logo

LOGO

Klubtøj og tasker er alle trykt med logo, som vist på billederne i Klubmodul.

FARVER

Hættetrøjer til voksne fås i farven grå, med blåt foer.

Høttetrøjer til børn fås i farven grå, med blåt for og i farven sort, med rødt foer.

Alle t-shirts er i farven sort.

Tasker er i farven sort.

STØRRELSER

Tøjet fås i alle størrelser. Det er en god ide at prøve tøjet inden du tager det med hjem så du er sikker på at det passer dig. Det kan du gøre inden du køber det eller når du henter det.

Tasker fås i en børne- og en voksenstørrelse.

LEVERING

Levering sker i klubben. Tag din kvittering med og vis den til en instruktør på kontoret og du vil få varen udleveret.

Husk at prøve varen inden du tager den med hjem for at se om størrelsen passer dig.

N.B.: Det kan være du må komme tilbage på et andet tidspunkt hvis der ingen instruktører er på kontoret og tag venligst hensyn til at de kan være optaget. Du er altid velkommen til at spørge.

BETALING

Betaling er kontant via Klubmodul.

Du kan betale med følgende betalingskort:
Dankort, Visa-Dankort, Visakort, Master Card, Maestro, Mastercard-Debet, Visa-Electron, JCB, E-Dankort

FORTRYDELSESRET

Du har mulighed for at fortryde dit køb indtil 14 dage efter du har fået vare udleveret ved at skrive til mig via klubbens hjemmeside:

Kontakt >> Modtager: Medlemskasserer Jens Wandler

Tilbagelevering af varen sker ved aflevering på kontoret efter nærmere aftale. Når varen er modtaget retur for du beløbet retur. Er varen beskadiget fratrækkes en forholdsmæssig del af beløbet.

SPØRGSMÅL

Vi hører meget gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Kontakt os via klubbens hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse.

Oss